Tools

 • Power Platform

  In de VUCA wereld moet alles steeds sneller, goedkoper en beter. Producten moeten afgestemd zijn op de behoeften van de gebruiker. Dat is voor software niet anders. In het domein van software ontwikkeling biedt het Microsoft Power Platform hier het ultieme antwoord op. Met een beperkte effort kan een applicatie op maat van uw bedrijfsproces opgeleverd worden die beschikbaar is in de browser, smart Phone of tablet. Veel functionaliteit dus voor een lage kost.

  Slimme bedrijfsspecifieke applicaties zijn de kern voor een duurzaam concurrentieel voordeel binnen de digitale revolutie van de 21ste eeuw. Waar uw proces gekenmerkt wordt van een iets hogere complexiteit kan PowerApps geïntegreerd worden met programmatie op maat. Deze hybride oplossingen winnen aan populariteit, omdat ze het beste van 2 werelden samen brengen: de snelheid van het low code platform, gecombineerd met de flexibiliteit van software op maat.

  Shutterstock 1713086755 min
 • Custom Development

  Wij ontwerpen onze software applicaties als suites van onafhankelijk inzetbare diensten, die onderling communiceren met behulp van HTTP resource API's. Elke service is gebouwd rond een onafhankelijke bedrijfsmodule die deel uitmaakt van het eco-systeem dat de complete applicatie vertegenwoordigt.

  Het hebben van meerdere services geeft ons de mogelijkheid om de applicatie te schalen naar gelang de bedrijfsbehoeften, door alleen de applicatie-onderdelen te schalen die de meest complexe operaties verwerken

  Angular 5 asp net core
 • Microsoft Power Apps

  Slimme bedrijfsspecifieke applicaties zijn de kern voor een duurzaam concurrentieel voordeel binnen de digitale revolutie van de 21ste eeuw. Waar uw proces gekenmerkt wordt van een iets hogere complexiteit kan PowerApps geïntegreerd worden met programmatie op maat. Deze hybride oplossingen winnen aan populariteit, omdat ze het beste van 2 werelden samen brengen: de snelheid van het low code platform, gecombineerd met de flexibiliteit van software op maat.

  Power Apps biedt ook een uitbreidbaar platform waarmee professionele ontwikkelaars programmatisch kunnen communiceren met gegevens en metagegevens, bedrijfslogica kunnen toepassen, aangepaste connectoren kunnen maken en kunnen integreren met externe gegevens. Andere voordelen zijn enerzijds de integratie met de gekende Microsoft softwareproducten zoals bv. PowerBI, Teams, Excel, SharePoint, anderzijds de grote toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het product.

  Shutterstock 1976961215 1
 • Microsoft Power Automate

  In combinatie met Power Automate worden repetitieve taken, het uitsturen van notificaties en het verzamelen van data geautomatiseerd. Het is een cloudgebaseerde service waarmee u processen en acties kunt maken en automatiseren die veel tijd en moeite besparen bij repetitieve taken.

  U kunt Microsoft Power Automate gebruiken om workflows tussen uw apps en services te automatiseren om bestanden te synchroniseren, meldingen te ontvangen, gegevens te verzamelen en meer. U kunt verbinding maken met meer dan 220 services en gegevens beheren vanuit cloud - of lokale bronnen.

  Uit een recent onderzoek van Forrester Total Economic Impact bleek dat het gebruik van PowerApps en Microsoft Power Automate resulteerde in 362% meer ROI, 70% lagere ontwikkelingskosten en 15% efficiëntere bedrijfsprocessen.

  1200x630wa
 • Microsoft Power BI

  PowerBI is de BI tool van Microsoft waarmee data op grafische, overzichtelijke wijze kan worden voorgesteld. Er kan een grote mate van interactiviteit worden ingebouwd in de visualisaties, waardoor men bijvoorbeeld door klikken op grafieken verder filtering van de data kan uitvoeren en op deze manier op zeer korte tijd een grondige analyse van de gegevens kan uitvoeren.

  Belangrijk voor een goede rapporteringstool is dat de data op een zo correct en gestructureerd mogelijke manier wordt aangeleverd aan de software. Dit proces wordt ook wel ETL genoemd (Extract – Transform – Load). De ETL kan zowel worden uitgevoerd binnen PowerBI zelf, als door een extern pakket.

  Als vuistregel stellen we dat 80% van de effort moet worden gestoken in het correct voorbereiden van de data, zodat we met de resterende 20% visualisaties kunnen maken van hoge kwaliteit, zowel naar datakwaliteit als performantie.

  Shutterstock 1457518061 min
 • Power Automate Desktop ( RPA )

  RPA neemt de robot weg uit de mensen en geeft hen tijd terug om te focussen op essentiële en waarde toevoegende taken. De software robots voeren menselijke handelingen uit in verschillende systemen zonder dat deze moeten worden aangepast.. Het is het automatiseren van repetitieve, hoog volume en manuele processen door middel van software robots.

  RPA is al enige tijd het snelst groeiende segment van bedrijfssoftware. Belangrijke toepassingen van RPA zitten in het automatisch analyseren en verwerken van documenten zoals facturen en orderbevestigingen. De nodige data wordt dan uit de documenten gehaald in ingevoerd in de softwarepakketten van het bedrijf.

  RPA kan eventueel ook gecombineerd worden met AI om nog ingewikkeldere processen te automatiseren. Ook datamigratie en webscraping behoren tot de mogelijkheden van RPA.

  S 02

Vraag hier de digital opportunity scan voor uw bedrijf aan

We zoomen in op uw bedrijfsprocessen en leggen de digitale uitdagingen en opportuniteiten bloot. Met behulp van onze digitale scan ondersteunen we u in het nemen van de juiste beslissingen.

Digital opportunity scan