Wij zijn Eminds

Data zijn het nieuwe goud. Niet omdat data schaars of duur zijn, maar wel omwille van hun strategische belang bij het maken van de juiste keuzes binnen uw bedrijf. Eminds is actief binnen drie domeinen die focussen op het beheren, stroomlijnen en automatiseren van dataprocessen.

We bouwen samen aan uw Enterprise Architecture. Daarbij zoeken we naar de meest efficiënte manier om via API’s uw data in de verschillende softwaremodules te integreren. Manuele data-input en businessprocessen automatiseren we op basis van betrouwbare technologie. Verwacht u bovendien aan een hands-on- en no-nonsense aanpak. Zo begeleiden we u snel en efficiënt naar een data-driven businessmodel.
STRATEGY SQUADRON11
  • Wie?

   Eminds selecteert zijn experten op basis van uw specifieke bedrijfsnoden. Ons team bestaat uit burgerlijk, handels- en industrieel ingenieurs die tijdens elke implementatie hun datamindset en soft skills gebruiken.

  • Hoe?

   Het verzamelen van data gebeurt op twee manieren. Het kan enerzijds via een automatisch proces zoals machinedatacaptatie. Of we collecteren data door slimme, geconnecteerde toestellen met tal van sensoren aan te sluiten op uw dataplatform via the Internet of Things.

  • Waarom?

   Zijn uw data nog analoog beschikbaar? Dan digitaliseren we belangrijke bedrijfsprocessen door de ontwikkeling van low code apps. Met behulp van deze technologie slagen we erin om snel en flexibel businessapps te creëren die data capteren via de input van uw werknemers.

  • Resultaat?

   Van zodra de ruwe data er zijn, vormen we die om tot waardevolle inzichten die u helpen om betere beslissingen te nemen. Met behulp van Business Intelligence begeleiden we u naar een data-driven businessmodel.

  • Shutterstock 763099417 min
  • Shutterstock 645747736 min
  • Shutterstock 1457518061 1 min
  • Shutterstock 1262757301 min
  • Shutterstock 1939947355 min
 • “ERP software will move to 'open and collaborative processes'. ERP has the general knowledge for his industry, but it is not thinking out of the box. It's providing standard processes, but it will not make the difference against competitors. Use ERP software for what it was build but keep custom development away. It will make an upgrade of your ERP to a new version a lot easier and less expensive”

  • GARTNER.COM

DIGITAL NEXT ARCHITECTURE Het antwoord op een wereld in verandering

In een wereld in volle vaart heeft elk bedrijf een Digital Next Architecture (DNA) nodig die zijn strategie en DNA ondersteunt. Deze bestaat uit een centraal ERP-systeem dat wordt gebruikt voor standaard bedrijfsprocessen en wordt ondersteund met top-of-mind software die in een ‘Best-of-breed’-concept is afgestemd op uw industrie.

Digital next architecture

Vraag hier de digital opportunity scan voor uw bedrijf aan

We zoomen in op uw bedrijfsprocessen en leggen de digitale uitdagingen en opportuniteiten bloot. Met behulp van onze digitale scan ondersteunen we u in het nemen van de juiste beslissingen.

Digital opportunity scan